Ontketen uw schrijftalent

Schrijfworkshop

U wil verschillende boodschappen veilig bij uw doelpubliek afleveren? In stijl, to the point en met effect? Nu eens luchtig, dan weer bloedserieus? Met actie tot gevolg?

Hoe de boodschap correct, concreet, menselijk en beeldend verwoorden? Hoe moeilijke informatie, beroepstaal en vakjargon populariseren of verduidelijken?

In samenwerking met Creatief Schrijven vzw ballen we belangrijke schrijftips en -tricks in een compacte schrijfworkshop. Wie weet ontketenen we zo het sluimerend schrijftalent van uzelf en, waarom niet, dat van uw medewerkers.

Duur: van 13u30 tot 16u00 - aansluitend aan de HR Jam van uw keuze.
Kostprijs? 145,00 EUR excl. BTW.

Om de schrijfworkshop te kunnen organiseren, hebben we minstens 10 deelnemers nodig. U kunt uw interesse melden door in het inschrijvingsformulier het vakje in kwestie aan te vinken. Enkel wie deelneemt aan een HR Jam kan deelnemen aan een schrijfworkshop.

Belangrijk: door met Creatief Schrijven vzw in zee te gaan steunen we een belangrijk maatschappelijk doel. Met de opbrengst programmeert Creatief Schrijven immers nieuwe schrijfinitiatieven voor specifieke doelgroepen.

terug