Meer over HR Jam

Betrokken medewerkers. Nieuw talent. De match (in alle betekenissen van het woord) met de arbeidsmarkt. Diversiteit en inclusiviteit. Waarden en de perceptie ervan. Daar gaat het over bij HR Jam.

Hoe dat werkt?

Eén voormiddag (waarschijnlijk in Gent, Antwerpen of Brugge), één keynote en zes vernieuwers zetten u aan tot (*):

  • jammen: vertrek van uw huidige (HR-)aanpak en improviseer. Tot u tot nieuwe dingen komt.
  • uw eigen jam maken: kies zelf de ingrediënten waarmee u uw (HR-)beleid anders, meer, beter op smaak kunt brengen.
  • dejammen: ontstop de kanalen naar nieuwe ideeën, betrokken medewerkers, jong bloed en doorleefde waarden.

De koffiepauze en de lunch bieden u de kans om in gesprek te gaan. Met de keynote spreker. Met één of meerdere van de zes vernieuwers. Of met de andere deelnemers. 'Encouraging encounters' is immers niet voor niets het HR Jam-motto.

Schrijfworkshop

Voor wie het lust, is er telkens nog een toetje. Een schrijfworkshop. Inderdaad. Want al die nieuwe ideeën. U wil (moet?) ze allicht wel kwijt in een verslag. Of in een wervend charter. En misschien mogen die vacatureteksten ook wel eens vanonder het stof gehaald worden. Per HR Jam hebben we minimaal tien geïnteresseerden nodig (maar meer mag ook). Gewoon aanvinken eens inschrijven mogelijk is. Gewoon doen!

(*) Vrees niet: u krijgt geen muziekinstrument in uw handen geduwd, noch een kookketel of een ontstoppingsmiddel. Inspirerende sprekers. Dat is waarmee u kennis zult maken.

terug